Ring til os på 20973527

Butiksindretning

Tænk lys i dit butikskoncept

Lyset har en stor betydning for den ideelle butiksindretning og bliver ofte tænkt med ind i et butikskoncept fra start. Lyset lader dig bestemme, hvilke emner der skal have ekstra fokus, og hvordan kunderne skal ledes rundt i din butik. Hos Elfirmaet Damgaard leverer vi lysinstallationer til skabe, montre og andre dele af din butiksindretning, og vi garanterer et effektivt arbejde.

 

Alle typer lys til butiksindretning

Vi kan lide at være kreative og tænke anderledes, når det gælder lys til butiksindretning. Er dit butikskoncept noget særligt, som kræver en særlig lysopsætning, er vi mand for at levere. Vi kan levere alle typer LED belysning. Store, løse bogstaver med lys i er eksempelvis meget populære.

Hos Elfirmaet Damgaard samarbejder vi med en række mindre og større virksomheder som en del af pakken, når du skal have leveret, monteret og installeret lys, datainstallationer til dankort, fladskærme og meget mere til dit butikskoncept. Guldsmede, tøj- og skobutikker samt andre butiksgenre er en del af vores kundekartotek, og det gør vores arbejde med butiksindretning alsidigt.

Find lysdesign til dit butikskoncept i Vejle

Vi står altid klar med gratis rådgivning om lysdesign til din butiksindretning. Vores virksomhed holder til i Vejle, men vi kommer gerne ud i store dele af Jylland og mange af vores kunder, der ønsker nye ideer til lyset i deres butikskoncept, kommer blandt andet fra Kolding og omegn.