Ring til os på 20973527

Ventilation

Boligventilation af højeste kvalitet

Har du brug for en ny løsning indenfor boligventilation? Hos Elfirmaet Damgaard leverer vi boligventilation både til private og i samarbejde med tømrere. Vores værdier indenfor boligventilation bunder i kvalitet og gode traditioner, derfor samarbejder vi blandt andre også med boligfirmaet Preben Jørgensen Huse, som er et gammelt firma med traditionsrigt håndværk.

 

Nilan er markedets bedste

Når du tænker boligventilation, tænker du sikkert Genvex, som i mange år har været det bedste og foretrukne mærke på markedet. Genvex er i dag blevet overhalet af Nilan, som gør Genvex kunsten efter og meget mere. Nilan har den højeste virkningsgrad og er en dansk virksomhed med danske traditioner for høj kvalitet.

Vi anbefaler dig altid Nilan, når vi rådgiver om boligventilation. Nilan er meget kendt blandt håndværkere og er stormet frem de seneste år. Nilan leverer til de fleste danske typehuse og går forrest i udviklingen, når det gælder teknologien indenfor boligventilation.

Boligventilation fra Elfirmaet Damgaard i Vejle

Vil du have boligventilation, der med sikkerhed holder virkningsgraden på et topniveau i mange år, så er du velkommen til at henvende dig hos os. Vi er din garanti for en løsningen indenfor boligventilation, der holder.

Elfirmaet Damgaard har matrikel i Vejle, og en stor del af vores kunder kommer netop fra Vejle og Kolding området. Uanset hvor i landet du ønsker boligventilation, har vi et tilbud til dig.