Ring til os på 20973527

Facadeskilte

Facadeskilte lyser butikken op

Det første dine kunder får øje på, når de besøger din butik, er indgangen. Facaden er butikkens førstehåndsindtryk, og derfor skal den tage sig godt ud. Med facadeskilte kommer du langt, når du vil præsentere din butik fra den bedste side. Elfirmaet Damgaard leverer en bred vifte af facadeskilte til alle slags butikker, og kun fantasien sætter grænsen.

 

Facadebogstaver med lys

Gennem de seneste år er det blevet populært at benytte løse bogstaver med belysning til facadeskilte. Vi er eksperter og leveringsdygtige i netop denne form for facadeskilte og giver dig den komplette løsning med levering, montering og installation af dine nye facadeskilte med LED belysning.

Som EL-firma med gode forbindelser og samarbejdspartnere har vi adgang til gode og attraktive leverandører indenfor facadeskilte og løse bogstaver. Det betyder, at vi kan gøre vores arbejde tilfredsstillende og effektivt, så du som kunde hurtigt har en butiksindgang med nye, strålende og tiltrækkende facadeskilte.

Facadeskilte og lysskilte i Vejle

Er du på udkig efter facadeskilte til din butik, skal du rette blikket mod Vejle. Her holder Elfirmaet Damgaard til, og vi vil rådgive og vejlede dig bedst muligt indenfor de mange muligheder med facadeskilte.

Vi har leveret facadeskilte til mange butikker både i Vejle og Kolding men også langt ud over disse byskilte, og vi leverer også glædeligt en løsning til dig.